Over ons

Signs of Art: gefascineerd door het verre Oosten

Sophie Melotte van Signs of Art is al decennia lang gefascineerd door het verre Oosten doordat ze op jonge leeftijd samen met haar vader naar Azië vertrok. In Azië specialiseerde zij zich in Oosterse filosofie en technieken die zorgen voor een goede balans tussen lichaam en geest. Daarbovenop volgde zij intensieve opleidingen in Yoga, meditatie, lichaamsbehandelingen en massagetechnieken.

Jepun Traditional Spa

Door haar unieke ervaringen in Azië kwam zij op het idee om ook Nederlanders en Belgen te laten proeven van de Balinese. Om die reden richtte zij Jepun Traditional Spa te Genk op, geheel ingericht in Oosterse stijl. Er werden grote Boeddha beelden, Hindoeïstische beelden van Brahma, Vishnu en Shiva verscheept. Sophie kreeg veel positieve feedback van haar klanten met betrekking tot de sfeer en de specifieke stukken, hierdoor kwam ze op het idee om meer Boeddha beeldjes te importeren en deze te verkopen aan geïnteresseerden.

Signs of Art

Het idee werd op een gegeven moment omgezet en Sophie begon met het importeren van Boeddha fonteinen, Boeddha beelden en andere stukken. De vraag en het enthousiasme van haar klanten bleef groeien waardoor Signs of Art op een gegeven moment een echt bedrijf werd. Naast Aziatische tuinbeelden begon ze ook met de import van Aziatische natuurstenen, Aziatische sieraden en Aziatische tassen. Deze kunt u allemaal bewonderen in de showroom Kuringen, België.

Vakkundige plaatsing in heel België

Onze tuinbeelden, Buddha fonteinen en alle andere stukken worden vakkundig geplaatst in heel België. Met Signs of Art wordt het inrichten van uw huis of tuin en het creëren van een Oosterse sfeer een stuk leuker en gemakkelijker.

Het vermijden van al het foute gedrag,
Het ondernemen van het goede,
En het ontwikkelen van je eigen geest;
Dit is de leer van de Boeddha’s.