Boeddha beelden en fonteinen

Rust en vrede voor binnen en buiten

Onze prachtige producten creëren het optimale gevoel van rust en vrede zowel binnen als in de buitenlucht. Een lachende Boeddha of een dikke Boeddha kan uw huis of tuin erg opleuken. Behalve Boeddha beelden bieden wij ook andere Aziatische tuinbeelden van natuurstenen. Verder zijn de meeste stukken bewerkt met Aziatische symbolen en legendes van duizenden jaren geleden.

Grote Boeddha fonteinen en Boeddha beelden

Ons aanbod bestaat onder andere uit grote Boeddha fonteinen, Boeddha hoofden in alle vormen en maten, Aziatische tuinbeelden en natuurlijk de reguliere Boeddhabeelden. Deze originele beelden kunnen wij direct uit Azië importeren dankzij lokale contacten en regelmatige bezoeken aan het verre Oosten. Door deze lokale contacten kan Signs of Arts een ongekende kwaliteit en originaliteit garanderen. Bent u op zoek naar een standaard Boeddha beeld, een dikke Buddha of eerder een kolossale Boeddha fontein? Bekijk onze uitgebreide collectie en vind de juiste accessoire voor uw woning!

Rust en vrede voor binnen en buiten

Onze prachtige producten creëren het optimale gevoel van rust en vrede zowel binnen als in de buitenlucht. Een lachende Boeddha of een dikke Boeddha kan uw huis of tuin erg opleuken. Behalve Boeddha beelden bieden wij ook andere Aziatische tuinbeelden, potten, natuurstenen, tuinmeubilair en ander meubilair. Verder zijn de meeste stukken bewerkt met Aziatische symbolen en legendes van duizenden jaren geleden.